18.2.08

Xicones i xicons... hem rebut un premi!

Un premiiiiiiiiiiiiiii! Hem rebut un premiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! Què sonen els plats, les maraques, la trompeta i la guitarra, que sonen les campanetes....que tothom faja un fort aplaudiment, doncs tots s'ho mereixem (els ratolins també). Quina supermegail·lusió.
Des del Bloc de la Biblioteca Escolar del CEIP Mare de Déu del Remei (Alcover) ens han atorgat un premi, molt valuós per a nosaltres (ja sabeu que els ratolins no solen rebre premis) doncs portem poc temps en aquesta màgica xarxa de la poesia cibernaútica. Un premi, Arte y pico, per als profes, alumnes i pares del C.R.A. Benavites-Quart de les Valls. Quin luxe! Ja sentó els aplaudiments i els focus de llum assenyalant les nostres figures... com els Óscars, però més guaïs, perquè alli no se'n saben de poesia (ni tampoc de ratolins, cal dir-ho), ni d'imaginació personal, ni de bigotis ensucrats amb rodolins.
Així, agraïm -mua, mua, requetemua- el guardó i els passem a altres blogs que ens agraden:

-Darabuc, literatura per a infants i joves, realitzat per Gonzalo, un bon poeta i gran amic de tots els ratolins i bons lectors (aprofitem per a felicitar-lo ara que acaba de publicar Ojobrusco ).

-Poesia a l'aula: un lloc divertit amb molt bona poesia per a xiquets i ratolins poetes. Està realitzat per la pròpia poeta, Isabel Barriel.

-Racó Tic: pel mogolló de recursos que hi té per aprendre i jugar utilitzant les noves tecnologies.

-Vicent Camps, poesia: un bloc d'un trovador i poeta valencià, ben enrotllat amb els xiquets i la poesia, amb el joc i els versos.

-La despensa educativa: un lloc amb molts, molts recursos per a jugar a l'aula i a casa, aprenent de forma divertida.



Les bases del premi són les següents: El premi "Arte y Pico" ha estat creat per Eseya. Les regles del premi són les següents:

-Has de triar a 5 blogs que consideris que siguin mereixedors d'aquest premi per la seva creativitat, disseny, material interessant i aport a la comunitat bloguera, sense importar el seu idioma.

-Cada premi atorgat ha de tenir el nom del seu autor/a i l'enllaç al seu bloc perquè tots ho visitin.

-Cada premiat ha d'exhibir el premi i col·locar el nom i enllaç al bloc de la persona que ho ha premiat.

-Premiat i premiador han d'exhibir l'enllaç d'Art i pic perquè tots sàpiguen l'origen d'aquest premi.

Exhibir aquestes regles.



Felicitats a tots i bona poesia!

4 comentaris:

Montse Escoi i Martínez ha dit...

Salutacions!
Moltes i moltes gràcies per la teva nominació al premi: Arte y pico. Em fa molta il·lusió que ens visiteu i que trobeu el meu bloc de gran utilitat.
D'altra banda, dir-te que fa un temps el meu bloc va ser nominat, també a un premi al bloc solidari, i amb un sistema de cadena o "meme":
http://blocs.xtec.cat/racotic/2007/11/14/blocs-solidaris/

Per tant, i espero que no us sàpiga greu, no seguiré amb la cadena, i si voleu podeu afegir un altre bloc que no hagi rebut cap premi. D'aquesta manera obrim encara més la difusió d'aquest premi.
Ah! El més important! M'ha encantat el vostre bloc, el trobo molt original!!
Una abraçada des d'Argentona.

Anònim ha dit...

Moltes gràcies, ho prenc com un estímul per a seguir.

Una abraçada,

Gonzalo

Isabel Barriel ha dit...

Gràcies, rata Poe.

Rata-Fia

Rata Poe ha dit...

A totes i tots els guardonats... moltes felicitats!